Wanneer een constructief advies?
Constructief advies kan gedurende het gehele bouwproces, dus vanaf het ontwerp tot tijdens de uitvoering, door Ingenieursburo Budel gegeven worden. Het advies kan betrekking hebben tot alle constructieve aspecten van het bouwwerk, zoals de dimensies, het materiaal gebruik, de detailleringen en de kwaliteitseisen. Wij kunnen daarbij zelf de gegevens verstrekken maar ook controle uitvoeren op bestaande, of in aanbouw zijnde constructies.

Advies aan bedrijven:
De Nederlandse bouwwereld heeft vanwege schaarste onder deskundig personeel met regelmaat extra professionals nodig. Daarnaast kunnen zich ook projecten voordoen die tijdelijke uitbreiding van professionals vereisen of slechts een advies behoeven. In deze gevallen kan Ingenieursburo Budel BV een uitgebreide deskundige aanvulling geven in het constructieve verhaal van het betreffende bouwwerk. Wel of geen vakinhoudelijke specialisten kan het verschil tussen slagen of falen van een project betekenen.

Advies aan particulieren:
U wilt (ver-)bouwen. Een dakkapel, een serre, een uitbouw aan de keuken, of zelfs een compleet gebouw. Maar (ver-)bouwen is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Tal van, vaak lastige, vragen moeten worden beantwoord om tot een succesvol eindresultaat te komen. Wij begeleiden om deze reden particulieren bij het, in constructieve zin, realiseren van bouwprojecten. Wij zijn bovendien tijdens het bouwtraject de contactpersoon voor de architect en de aannemer. Naast begeleiding verzorgd Ingenieursburo Budel BV ook complete bouwaanvragen, CAD tekeningen en berekeningen binnen een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Kosten:
De kosten verschillen sterk per opdracht. Advies kan op regie- of offertebasis gegeven worden. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.