Algemene informatie:
Ingenieursburo Budel BV is een onafhankelijk raadgevend ingenieursbureau met reeds tientallen jaren nationale- en internationale ervaring in de woning- en utiliteitsbouw. Het bureau biedt voor architecten, woningbouw corporaties, aannemers, projectontwikkelaars en voor de prefab betonindustrie een breed spectrum aan talrijke constructieve activiteiten in de nieuwbouw, verbouw en renovatie. Of het nu gaat om (grootschalige) utiliteitsbouw, woningbouwprojecten, kunstwerken, advies of een schade-expertise, Ingenieursburo Budel BV heeft de kennis voor u in huis. Bovendien gaan onze diensten verder dan alleen het ontwerpen, adviseren, berekenen of tekenen van constructies. Wij zijn een partner die met u mee wil denken en op een zo efficiŽnt mogelijke manier tot een optimaal resultaat met u wilt komen.

Historie:
Het buro is oorspronkelijk in 1963 opgericht onder de naam Ingenieursbureau Spit en Budel BV te Enschede. In 1987 is het buro verder gegaan onder de naam Ingenieursbureau Budel BV. Het huidige Ingenieursburo Budel BV is een overname hiervan en dateert uit 1998. De ruime kennis en ervaring uit deze tussenperiode is onverminderd meegenomen naar het huidige buro.

Personeel:
Het team betstaat uit verschillende hoog opgeleide ambitieuze leden met ieder hun eigen specialisme en werkervaring. Het team is relatief klein en geeft zo een sterke identiteit bij de opdrachtgever af. Communicatie en vertrouwen tussen dit team en de opdrachtgever staan bij ons centraal. Bij elk project wordt er altijd een constructeur en een constructietekenaar bij betrokken. Daarnaast wordt er bij bijzondere situaties ook vaak een specialist ingezet.
Tezamen met grote vakkennis, ervaring en degelijke computerprogrammatuur staat het team borg voor een sterke, stijve en stabiele constructie voor de komende decennia.

Onze portfolio geeft een goede selectie weer van onze ervaring. Onder Woningbouw, Utiliteitsbouw en Bijzondere Projecten kunt u deze bekijken.